OM KLINIK'K

Kim Huong Nguyen

Indehaver,

Fysiurgisk Massør & Behandler

KLINIK’K ejes af Kim Huong Nguyen, som også er din behandler. Kim er uddannet Fysiurgisk Massør med ekstra kursus i bækken, ben, fødder og kraniet.


Med den rette viden omkring kroppens anatomi og fysiologi, samt stor kendskab til hele vores nervesystem, har hun gennem årene hurtigt kunne finde frem til smertekilden, hvilket kan mærkes efter blot en enkelt behandling.


Kim vurderer hurtigt problemets omfang og tilrettelægger en behandling med enten massage, healing eller i form af alternativ behandlingsmetoder, som fx vietnamesisk akupressur, cupping (sugekopbehandling) eller det hun vurderer kan afhjælpe problemet. Udover, at hun kan trykke smerten væk, kan hun sætte gang i kroppens blodomløb, hjælpe kroppen af med affaldstoffer, samt lette fx spændingshovedpine.


Der er inge tvivl om, at Kim har flair for det hun laver - og har efterhånden hjulpet mange af med smerter og helbredsmæssige udfordringer - hvilket også er hendes store passion og drivkraft at hjælpe andre.

HVAD VORES KUNDER SIGER OM KIM

FORNYET ENERGI


“Kim er superdygtig og tager sig tid til, at arbejde i dybden med de problemområder, man måtte have. Varmeste anbefaling herfra, hun er et dejligt og behageligt menneske. Efter endt behandling, er oplevelsen, at være fyldt op med fornyet energi.”


Henriette Laursen

FANTASTISK RESULTAT & LUKSURIØS OPLEVELSE


“Jeg har i dag besøgt Kim i Klinik'k for første gang. Jeg havde bestilt 45 minutters nakke og rygmassage, da jeg har døjet med hold i nakken og generelt spændinger i nakke, skuldre og ryg. Hold nu fast en service! Og en fuldstændig fantastisk, dejlig, afslappende behandling jeg fik! Jeg følte mig velkommen og 110 procent tryg fra da jeg trådte over dørtærskelen. Jeg fik endda ekstra tid, fordi at det står så grelt til med min spændte nakke, og jeg skulle ikke betale så meget som en krone ekstra for det! Jeg kan varmt anbefale Kim og hendes klinik👍😍 hun er dyb professionel og ved virkelig hvad hun laver. Og så er hun samtidig et virkelig sødt og hjertevarmt menneske, som man tør åbne sig op overfor🙏❤️
Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg kommer i Klinik'k 👍


Liv Hillerup Kristensen

PROBLEMER MED SKULDER I FLERE ÅR


“Hej Kim, du skal vide, at du er en stor hjælp for mig. Jeg har gået med de her problemer i skulderen i flere år og været forbi skulderafdelingen på hospitalet og alle mulige andre behandlere. Men det er først nu med behandlingerne hos dig, at jeg synes det flytter sig. Jeg er meget taknemmelig.”


Christian

MÅLLØS OVER DET KIM KAN UDRETTE


Helt fantastisk dygtig og meget sød dame, som vil alt det bedste for sine klienter, jeg er så overvældet over besøget hos Kim, og målløs over det hun kan udrette. Fantastisk sted som får mine allerbedste anbefalinger ❤️


Heidi Klitgaard

UTROLIG GOD BEHANDLING

 

Jeg har i dag været ved besøg ved kim med smerter i nakken og ryggen ned, jeg fik en utrolig god behandling og med en fantastisk behandling med hot Stone, massage, og nåle kunne jeg efter en god timestod gå derfra uden smerter.

Venlig og mødekommende og kan varmt anbefales herfra!


Mette Brandt Sørensen

DYGTIG OG ENGAGERET

 

Jeg har været ved mange massører/behandlere vedr nogle muskelspændinger gennem flere år. Jeg er glad for at have mødt Kim, som jeg oplever som meget dygtig og engageret,udover det sædvanlige."


Christian Nitze

DET ER NÆRMEST MAGISK


“Havde i en måned lænet mig op ad et hold i nakken, og i en uge haft den ondeste spændingshovedpine. To timer på briksen hos Kim gjorde underværker. Nu kan jeg bevæge hovedet og være sikker i trafikken. Hovedpinen er stort set væk, og min irriterende, ømme tommelfinger afholder mig ikke længere fra at strikke. Det er nærmest magisk.”


Lene Helmig

MARKANT FORSKEL ALLEREDE EFTER FØRSTE BESØG


“Magisk massage og healende hænder på KLINIK'K. I dag fik jeg min første massage hos Kim ved KLINIK'K. Tror hun bliver min lindrende redningskvinde. Allerede efter første besøg, mærker jeg en markant forskel i min lænd, som har plaget mig gennem de sidste to år pga. kemobehandling og kræftmedicin. Jeg har allerede booket yderligere fem behandlinger og er overbevist om, at Kim vil hjælpe mig tilbage til en stærkere og sundere krop. TAK!”


Susanne Helgesen

I TOLD YOU SO!


Tusind tak Kim for den vidunderlige behandling du gav min mor! Hun sagde til mig, at du kan alt og at du ved alt. Jeg sagde blot: I told you so!

Hun sagde også, at hun aldrig nogensinde har fået bedre massagebehandling.


Miona Yeah Prguda (mor)

ALLE SPÆNDINGER FORSVANDT


Har lige fået den mest fantastiske gang massage man kan forestille sig. Alle mine spændinger var total væk da jeg forlod klinikken.
Jeg vil foreslå alle, at besøge klinikken. Hun er virkelig dygtig.
Det var en dejlig oplevelse, så jeg kommer helt sikkert tilbage.


Helle Steen

FANTASTISK OPLEVELSE


Fantastisk oplevelse! Hold/jag i ryggen/lænden over længere tid. 1 behandling af halvanden time gjorde underværker. Kan helt klar anbefales, hende Kim kan nogle tricks.


Lone Bredkjær

DYGTIG OG PROFESSIONEL

 

Har været ved Kim og fået en helkropsmassage , hvor hun også anvendte sugekopper. Dygtig og professionel. Kan varmt anbefales!


Randi Bach Pedersen

MIN NÆSTE TID ER BOOKET

 

Her er man i virkelig kyndige hænder. Min næste tid er allerede booket!


Tanja Rasmussen

HAR PRØVET NÆSTEN ALT...


Efter at have haft hovedpine hver dag i næsten 6 mdr, har jeg prøvet næsten alt. Nye briller, massage, nye hovedpuder, hovedpinepiller. Efter bare 2 behandlinger er hovedpinen pist forsvunden. Kim er rigtig dygtig og et behageligt menneske, kan varmt anbefale Klinik.❤️❤️❤️"


Inger Lise Sørensen

EVIG TAKNEMMELIG


"Kim er min troldkvinde med magiske hænder, når jeg beskriver hende for mine venner. Hun ikke blot udøver massage, men hun behandler kroppen som helheden. Hun prikker, varmer, skraber, hamrer osv. Hun behandler individuelt og et specifikt område ad gangen, efter mine behov. Hver gang jeg kommer kigger hun mig i øjnene og fortæller, hvordan jeg har det. Og det er rigtigt. Hun er en healer med sjæl. Hun behandler hele kroppen og ikke blot enkelte muskler hist og pist. Hun vil gerne se mig smile. Jeg har haft smerter i knap 18 år nu, og har fået utallige andre behandlinger før, hvor de alle kun behandlede enkelte dele af kroppen. Dvs. jeg blev lige lappet her og der, men smerterne kom tilbage dagen efter. Hos Kim er det anderledes, da hun som jeg mener, at psyken hænger sammen med det fysiske, og påbegynder behandlingen derfra.

Første gang hun tog imod mig, kom jeg grædende af smerter. Hun havde ikke tid, men lavede en akut tid til mig, og det vil jeg være hende evig taknemmelig for. Jeg fik det jo bedre allerede efter den dag, og besluttede med fortsat at have det bedre, og har derfor valgt Kim som min kropsbehandler. Man skal ikke forvente mirakler med en enkelt behandling, men du kan tro, at jeg har det langt bedre end jeg har haft i årevis. Tidligere var mine nakkemuskler helt stive og hævede, nu kan jeg mærke et blødt lag på mine skuldre, og jeg regner med, at det kun vil gå bedre der fra.

Du skal ikke være forskrækket af Kim’s værktøj, nogle gange hjemmelavet , da hun bruger det for at komme tættere og dybere ind på problemløsningen. Da jeg først så, at hun også selv laver hendes værktøj, blev jeg helt rørt, da jeg forstod, at hun ikke opfatter hendes behandlinger blot som et arbejde, men at hun tænker universelle tanker om en bedre fremtid for os allesammen. Og at hun vil gå den 'ekstra mil' for at få mennesker til at føle sig godt tilpas."


Miona Yeah Prguda

KAN VARMT ANBEFALE KIM


Har i dag den 8/11 være på besøg hos Kim for at få behandling imod hovedpine og spændinger i nak og skulder. Kan varmt anbefale Kim, hun er super dygtige.


Brian Petersen

TYDELIG FORSKEL!

 

Jeg fik igår min første behandling hos Kims Klinik’k, og hold nu fast en god behandling jeg fik. Mega afslappende hele vejen igennem.

Til dagligt døjer jeg rigtigt meget med mine hænder som sover konstant, karpaltunnelsyndrom. Efter min graviditet med min datter, og efter behandlingen kan jeg tydeligt mærke forskel. Mine hænder er mindre hævet, og den sovende fornemmelser er formindsket en del. Tusind tak for det og den bedste service og oplevelse man kan få hos dig. 😁 Jeg ser allerede frem til min næste behandling hos Kim. 👏🏻


Luxurious experience · Professional masseuses · Amazing results.


Thi Hoan Vu